Introduktion

Primas er en dansk handelsvirksomhed, som er stiftet, ejet og drevet af undertegnede.


  • Jeg er specialist i at være det fagligt kompetente bindeled og filter, mellem kunden og producenten.
  • Jeg udvikler, producerer, importerer og leverer individuelle løsninger, der optimerer dit produkt og/eller styrker dit brand.
  • Jeg har et stort og nøje udvalgt netværk af professionelle producenter i Kina, Tyrkiet og Europa. Jeg har et indgående kendskab til de fabrikker jeg samarbejder med, og ved hvad de kan og ikke kan. Det betyder at der er optimal fokus på at udvikle og producere din vare, så den bliver mest optimal i forhold til behovet.
  • Jeg har arbejdet med produktudvikling, indkøb/salg, strategi og international handel i 20 år. Jeg har boet i både Kina og Tyrkiet, hvor jeg har opbygget emballageprojekter til internationale brands indenfor sport, fashion, elektronik og livsstilsbranchen m.m. Derfor har jeg en enorm erfaring i at samarbejde med både producenter og kunder. Det gør at du kan være sikker på at udviklingen af din vare er i de bedste hænder.
  • Jeg sætter en ære i at levere det bedst mulige produkt til dig, og derfor sætter jeg mig grundigt ind i din virksomhed, dit brand og dit behov.

Mit mål er at sikre de bedste betingelser for vækst i din virksomhed.


Kontakt mig på 20654468 eller mas@primas.dk

- Mas Arendt Sørensen